web analytics

Jongkind Training & Coaching doneert aan Edukans

Voor de relaties die de coaching-kalender misten dit jaar deed Jongkind Training & Coaching een donatie aan Stichting Edukans. Wij delen namelijk een doel. Benieuwd welke? Lees verder.

Voorheen leverden wij de coaching-kalender om onze relaties te bedanken tegen het einde van het jaar. Echter deze kalender maakte vorig jaar plaats voor een donatie aan Stichting Edukans. Een cadeautje door Jongkind Training & Coaching namens u. 

Betere toegang tot de arbeidsmarkt

Donatie Jongkind Training & Coaching aan Edukans eind 2017

Donatie aan Edukans eind 2017

Waarom kiezen wij voor een donatie aan Stichting Edukans? Dat doen wij bewust omdat deze organisatie kinderen al op jonge leeftijd aan onderwijs helpt. Niet alleen meer, maar ook beter onderwijs. Goede studie vergroot immers de kans op arbeid: hetzij in loondienst hetzij in het ondernemerschap.

Hetzelfde doel

Wij geloven namelijk dat ons doel vergelijkbaar is met dat van Stichting Edukans. In ons training- en coaching-programma is het de bedoeling dat iedere deelnemer zijn of haar potentie leert benutten. In het Rijke Westen hebben wij hiervoor voldoende gelegenheid, maar dat geldt niet voor de kinderen in de Derde Wereld. Dankzij deze donatie krijgen zij ook de gelegenheid te ontdekken wat ze willen of kunnen en hier ook wat mee te doen.
Immers: ‘Een kind dat leert, is een kind met kansen’
Niet alleen heeft dit kind kansen alleen op een beter leven, maar hij of zij levert ook een grotere bijdrage aan de maatschappij.

Donaties het hele jaar door

Blijft het hierbij? Nee, want het hele jaar doet Jongkind Training & Coaching een donatie van € 2,- voor een recensie op Facebook of op Google.
Doet u mee?
- Door een recensie achter te laten op Facebook of op Google.
- Door ook dit jaar opdrachtgever van ons te blijven of te worden.
- Door zelf direct een donatie te doen aan Stichting Edukans.