web analytics

Jongkind Training & Coaching doneert aan Edukans

Donatie 2020/2021 Stichting Edukans

Donatie Edukans 2020/2021

Stichting Edukans heeft ook eind 2020 weer een donatie ontvangen van Jongkind Training & Coaching. Wij delen namelijk een doel. Benieuwd welke? 

Betere toegang tot de arbeidsmarkt

Waarom kiezen wij voor een donatie aan Stichting Edukans? Dat doen wij bewust omdat deze organisatie kinderen al op jonge leeftijd aan onderwijs helpt. Niet alleen meer, maar ook beter onderwijs. Goede studie vergroot immers de kans op arbeid: hetzij in loondienst hetzij in het ondernemerschap.

Hetzelfde doel

Wij geloven namelijk dat ons doel vergelijkbaar is met dat van Stichting Edukans. In ons training- en coaching-programma is het de bedoeling dat iedere deelnemer zijn of haar potentie leert benutten. In het rijke Westen hebben wij hiervoor voldoende gelegenheid, maar dat geldt niet voor de kinderen in ontwikkelingslanden. Dankzij deze donatie krijgen zij ook de gelegenheid te ontdekken wat ze willen of kunnen en hier ook wat mee te doen.

Donatie Jongkind Training & Coaching aan Edukans eind 2017

Jaarlijkse donatie aan Stichting Edukans

Immers: ‘Een kind dat leert, is een kind met kansen’. Niet alleen heeft dit kind kansen alleen op een beter leven, maar hij of zij levert ook een grotere bijdrage aan de maatschappij.

Donaties het hele jaar door

Blijft het hierbij? Nee, want het hele jaar doet Jongkind Training & Coaching een donatie van € 2,- voor een recensie op Facebook of op Google.

Donatie 2019 2020 Stichting Edukans

Donatie Edukans 2019

Doet u mee?

- Door een recensie achter te laten op Facebook of op Google.
- Door ook dit of komend jaar opdrachtgever van ons te blijven of te worden.
- Door zelf direct een donatie te doen aan Stichting Edukans.