web analytics

Kennismakingsworkshop Contractmanagement

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen en coaching ook workshops ter kennismaking. Deze workshops zijn meestal gratis en soms tegen een kleine vergoeding. In de workshop 'Contractmanagement arrangeren en orkestreren'. Jongkind Training & Coaching verzorgt het onderdeel communicatieve vaardigheden binnen contractmanagement. In deze workshop maakt u kennis met de contouren van professioneel contractmanagement (CM) en wordt duidelijk op welke wijze u snel resultaat kunt boeken. Meer lezen over onze training Contractmanagement en de Masterclass Leveranciersgesprekken.

Facility Management

Het belang van Contractmanagement neemt toe en staat hoog op de agenda van facility management. Veel facilitaire organisaties zijn nog zoekende hoe contractmanagement in te richten. En als de organisatie is vastgesteld wat betekent dit dan voor de contractmanager? Welke competenties zijn benodigd, hoe deze te ontwikkelen en waarom is samenspel tussen verschillende afdelingen binnen opdrachtgever en opdrachtnemer van belang?

Programma workshop contractmanagment

  • Welkom heten en kennismakingWorkshop contractmanagement Jongkind Training Coaching
  • Het belang van CM
  • Het perspectief van CM
  • Communiceren binnen CM
  • Stappen professionaliseren CM
  • Handvatten voor effectief CM
  • Afronding en evaluatie inclusief lunch

Datum en locatie

De workshop 'Contractmanagement arrangeren en orkestreren' vindt plaat sop woensdag 5 september 2012 van 9.00 tot 13.00 uur. U ontvangt het adres en de routebeschrijving na uw inschrijving. De locatie is goed bereikbaar per auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Inschrijven workshop

Bent u (mede) verantwoordelijk voor contractmanagement en/of de ontwikkeling van medewerkers in uw organisatie? Dan is deze bijeenkomst voor u of uw collega gratis. Op de volgende pagina kunt u zich direct inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt (inschrijving is inmiddels gesloten, neemt u contact op wanneer u interesse heeft in een (incompany of open) training Contractmanagement of masterclass Leveranciersgesprekken wilt). Twijfelt u of u tot de doelgroep hoort, neemt u dan contact op.

Volgende workshops

Wilt u op de hoogte zijn van toekomstige kennismakingsworkshops laat dan hier uw e-mailadres achter.

Incompany trainingen en workshops

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het trainingsaanbod.